Поли Фистолера

Основател / Преподавател

Поли Фистолера е основател на BISEI и единственият лицензиран специалист в България за анализ и оценка на Емоционална интелигентност (EQi-2.0). Чрез изготвяне на индивидуални програми за развитие и разширяване на емоционална стабилност, тя помага на хората да разберат своите фини емоционални динамика и емоционална зрялост. Поли има международен опит в организирането на работни срещи, обучения и семинари за мултинационални компании в Италия, Сингапур, Швейцария и България. Ето и някои от дружествата, с които е сътрудничила като бизнес партньор: Credit Swiss, UBS, KPMG, Delloite, Aquamarine Capital, Pleinert&Partner, Sandvik.

 

Антония Керчева

Треньор по емоционална интелигентност

Антония е сертифициран треньор по емоционална интелигентност и мотивационен треньор. Притежава 13 годишен опит в управлението на национални и международни събития с обществена, научна и икономическа значимост. Професионалният й опит и образованието й в сферата на маркетинга, рекламата и връзките с обществеността затвърждават значимостта на въздействието и ефективната комуникация.

Бианка Йовова

Треньор по емоционална интелигентност

Бианка е психолог, психотерапевт и треньор по емоционална интелигентност. Има интереси в областта на проактивното справяне със стреса и допълнително професионално обучение по класически и лечебен масаж. Избира индивидуален подход към всеки човек, както в краткосрочните консултативни срещи, така и в дългосрочната си психотерапевтична работа.

Д-р Рина Павлова

Треньор по емоционална интелигентност

Д-р Рина Павлова е ветеринарен лекар от 17 години. С натрупването на житейски и професионален опит разбира, че академичните знания са недостатъчни за работата ѝ. Търсейки начини да индивидуализира терапията на своите пациенти, д-р Павлова завършва курс по клинична хомеопатия към Медицински университет - София.

Калина Стефанова

Треньор по емоционална интелигентност

Калина Стефанова работи като треньор и консултант по ЕИ в областта на вербалната и невербална комуникация, с развиване на говорните и гласови умения, слушане, публично и медийно поведение. Срещите са индивидуални, групови и с широка аудитория, от най-малки до най-големи.

Елена Алексова

Треньор по емоционална интелигентност

Елена е психолог и  треньор по емоционална интелигентност. Психологията е нейна страст вече от 12 години. Специалността й е детско-юношеската психология, а изборът й е провокиран от вярата, че колкото по-рано хората бъдат подкрепени да постигнат потенциала си, толкова по-добре.

 

Вероника Йорданова

Треньор по емоционална интелигентност

Вероника в настоящият момент живее и разработва частната си практика като треньор по емоционална интелигентност в Лондон.

Ето какво казва Вероника за себе си:

“Винаги съм се чувствала най-близо до същността си, когато помагам на хората или правя нещо свързано с музика (най-често пея или танцувам).

Анастасия Димитрова

Треньор по емоционална интелигентност

Анастасия е педагог и психолог, треньор по мнемонични техники, скоростно четене, техники за работа с тялото, подобряващи мозъчните функции. През 2017 г. се сертифицира за треньор по Емоционална интелигентност към BISEI, с водещ треньор Поли Фистолера.

 

Ето какво разказва Анастасия за себе си:

Корнелия Павлова

Треньор по емоционална интелигентност

Корнелия е преподавател по масаж и рейки, инструктор по йога на смеха, рейки мастър,  хипнотерапевт, доброволец към организацията на Рене Мей, треньор по емоционална интелигентност, терапевт по метода на Мориц Егетмайер "ОХ карти", учредител на фондация за превенция на рак на гърдата.

Поли Чорбаджийска

Треньор по емоционална интелигентност

Поли е сертифициран персонален коуч, магистър-педагог и експерт бизнес развитие и продажби,  треньор по Емоционална интелигентност. Има международен опит като мениджър бизнес развитие и продажби в Европа, Далечния и Близкия изток.

Невена Басарова-Дичева

Треньор по емоционална интелигентност

Невена  по образование е юрист, магистър по Международни икономически отношения. Основател е на първата детска академия за добри обноски, където децата, тийнейджърите и техните родители се обучават на добри маниери и правила на общуване.

Нина Косева-Ицовска

Треньор по емоционална интелигентност

Нина е интегрален коуч, меридианен терапевт, треньор по емоционална интелигентност. Завършила е едногодишен курс за работа с кратки психологически подходи. Преподавала е детска йога и йога за възрастни. Университетските й специалности са Философия и Журналистика.

Юлиан Ицовски

Треньор по емоционална интелигентност

Юлиан е водещ на семинари за личностно развитие, тиймбилдинги, дългогодишен йога преподавател. Има компетенции в сферата на кратките психологически подходи, ТЕС, коучинг, медитация. Работи както с групи, така и с индивидуални клиенти.

Анна Швед

Треньор по емоционална интелигентност

Анна е педагог, социотерапевт, театрален инструктор и създател на авторски профилактичен театър; терапевт на зависимостите и по Solution Focused Brief Therapy; директор на Младежки културен център във Варшава; автор и реализатор на профилактични програми; коуч по възпитателни умения; автор на публикации в областта на възпитанието и профилактиката, води групови занятия и индивидуални консултации за родители. Член учредител на варшавското отделение на Полското дружество по противодействие срещу наркоманиите, а от 2001 г. тя е сътрудник на Фондация Стефан Батори, лектор и треньор на много международни семинари.

Василиа Христева

Треньор по емоционална интелигентност

Василиа е психолог, консултант човешки ресурси, медиатор, оценител на интелектуална собственост и треньор по емоционална интелигентност. Повече от 20 години работи в сферата на човешките ресурси и дейностите повишаващи ефективността на хората в организациите.

Елена Петрова

Треньор по емоционална

интелигентност

Елена е сертифициран ЧР специалист и експерт Обучение и развитие  в голяма международна компания. Там се занимава с подбор и провеждане на асесмънт център, вътрешни обучения, тиймбилдинги и отговаря за изграждането и управляването на работодателската марка.

Надежда Добрева

Треньор по емоционална

интелигентност

Надежда Добрева е коуч по емоционална интелигентност, сертифициран бизнес-треньор и сертифициран НЛП Мастер-Практик. След 17-годишен опит във всички роли на рекламния процес като лидер на екип, основен преговарящ и създател на стратегии, Надежда решава да се отдели от корпоративния свят и да основе собствена практика за обучения и тренинги. Целта й е да споделя знанията си и да вдъхновява екипи да обогатяват уменията си.

Нонка Данчева

Треньор по емоционална

интелигентност

Нонка е юрист с дългогодишен опит в областта на прилагане на правни норми и закони. Работата й, като специалист в областта криминалистиката и криминологията, я среща с много и различни събития, хора и техните съдби, истории, състояния. В хода на разследванията, които провежда - вижда, чува, възприема, анализира и синтезира, установява, разбира събитията. Знае какво е факти.

Антоанета Георгиева

Треньор по емоционална

интелигентност

Антоанета Георгиева е психолог и треньор по емоционална интелигентност. Завършила е магистратура по детско юношеска психология, със специалност проблеми в детско юношеска възраст. В самостоятелната си практика работи с деца, тийнейджъри и възрастни и провежда тренинги и семинари за личностно развитие.

Мария Димитрова

Треньор по емоционална

интелигентност

Мария Димитрова дълги години се занимава с преподаване на английски език на деца и възрастни и писане на статии за здравословен начин на живот, грижа за тялото, ума и душата и отношенията между хората, като през цялото време усеща, че има и нещо друго, в което би могла да разгърне вътрешния си потенциал, да бъде максимално полезна на другите и удовлетворена от житейския си път.

Нели Нанова

Треньор по емоционална

интелигентност

Нели е маркетолог, финансист и сертифициран персонален и групов коуч по емоционална интелигентност. Сферата ѝ на дейност е тясно свързана с маркетингови стратегии за позициониране на нови продукти в дигиталната и офлайн среда.

Стоянка Николова

Треньор по емоционална

интелигентност

Стоянка е педагог, магистър клинична социална работа, коуч по емоционална интелигентност и трениране на успешни родители, рейки терапевт, инструктор по йога на смеха и дервиш йога, фамилен констелатор, доброволец към организацията на Рене Мей, практикува Ошо медитации, основател на клуб „Пробуждания“.

Мария Велева

Треньор по емоционална

интелигентност

Мария е съвременен танцов изпълнител с опит от проекти в САЩ и Италия. Интересът й към движението, идващо отвътре навън я довежда до емоционалната интелигентност, защото импулсът за всяко движение е емоция. Мария води уъркшопи за личностно развитие чрез движение и танц като използва съвременни танцови и импровизационни техники.  

Силвия Трифонова

Треньор по емоционална

интелигентност

Силвия Трифонова е магистър по икономика, сертифициран треньор по ЕИ, професионален сертифициран коуч към Ериксън Колидж /Канада/- ЕСРС; акредитиран коуч към ICF Global за личностно и организационно развитие – PCC; сертифициран коуч на високо ефективни екипи – НРТС и арт инструктор. Практикува лайф и бизнес коучинг, като работи с индивидуални клиенти и екипи за тяхното емоционално развитие, израстване и усъвършенстване като личности, професионалисти и лидери.

Надежда Николова

Треньор по емоционална

интелигентност

Психолог-индивидуална и групова работа, финансист, треньор по емоционална интелигентност.

След години прекарани в корпоративна среда, търсеща развитие и удовлетворение в работата, последвах интуицията си и записах магистратура по психология - семейно консултиране. Страхотна програма, която ми откри нови перспективи за личностно осъзнаване и разбиране, възможности за работа с клиенти и провеждане на множество обучения. Необятна и изключително интересна материя за човека, несъзнаваното, взаимоотношенията в двойки, групи, организации.  

Марияна Иванова

Треньор по емоционална

интелигентност

Марияна Иванова е психолог и треньор по емоционална интелигентност. В момента се обучава в Майсторско ниво по Позитивна психотерапия. В самостоятелната си практика работи индивидуално с деца, семейства и партньорски отношения, като провежда и групи за деца по емоционална интелигентност.

Гергана Винарова

Треньор по емоционална

интелигентност

Гергана Винарова е треньор по емоционална интелигентност, личностно развитие и благосъстояние. Гергана също е и сертифициран коуч – NLP Master Practic.

Гергана има повече от 13 години международен опит като Финансов Директор в среда с различни култури. Нейният корпоративен опит определя важността на емоционалната интелигентност като ключов фактор в комуникацията.

Антоанета Паликарска

Треньор по емоционална

интелигентност

Антоанета е здравен психолог и треньор по емоционална интелигентност. Повече от 15 години работи в областта на рекламата и публичните комуникации и след преобръщащо светогледа лично преживяване, насочва своя професионален път към психологията и подкрепата към лично благоденствие. Интересите й са в областта на ефективно справяне със стрес, психосоматика, превенция и преодоляване на здравни състояния, преяждащо поведение (хиперфагия) и мотивация.

  • 4057345bcf57474b96976284050c00df
  • 6ea5b4a88f0b4f91945b40499aa0af00
  • RSS

Български Институт за Социална и Емоционална Интелигентност