top of page

Поли Фистолера
Основател / Преподавател

Поли Фистолера е основател на BISEI и единственият лицензиран специалист в България за анализ и оценка на Емоционална интелигентност (EQi-2.0). Чрез изготвяне на индивидуални програми за развитие и разширяване на емоционална стабилност, тя помага на хората да разберат своите фини емоционални динамики и емоционална зрялост. Поли има международен опит в организирането на работни срещи, обучения и семинари за мултинационални компании в Италия, Сингапур, Швейцария и България. Ето и някои от дружествата, с които е сътрудничила като бизнес партньор: Credit Swiss, UBS, KPMG, Delloite, Aquamarine Capital, Pleinert&Partner, Sandvik.

 

Антония Керчева

Коуч по емоционална интелигентност

Антония е сертифициран треньор по емоционална интелигентност и мотивационен треньор. Притежава 13 годишен опит в управлението на национални и международни събития с обществена, научна и икономическа значимост. Професионалният й опит и образованието й в сферата на маркетинга, рекламата и връзките с обществеността затвърждават значимостта на въздействието и ефективната комуникация.

Бианка Йовова

Коуч по емоционална интелигентност

Бианка е психолог, психотерапевт и треньор по емоционална интелигентност. Има интереси в областта на проактивното справяне със стреса и допълнително професионално обучение по класически и лечебен масаж. Избира индивидуален подход към всеки човек, както в краткосрочните консултативни срещи, така и в дългосрочната си психотерапевтична работа.

Д-р Рина Павлова

Коуч по емоционална интелигентност

Д-р Рина Павлова е ветеринарен лекар от 17 години. С натрупването на житейски и професионален опит разбира, че академичните знания са недостатъчни за работата ѝ. Търсейки начини да индивидуализира терапията на своите пациенти, д-р Павлова завършва курс по клинична хомеопатия към Медицински университет - София.

Калина Стефанова

Коуч по емоционална интелигентност

Калина Стефанова работи като треньор и консултант по ЕИ в областта на вербалната и невербална комуникация, с развиване на говорните и гласови умения, слушане, публично и медийно поведение. Срещите са индивидуални, групови и с широка аудитория, от най-малки до най-големи.

Вероника Йорданова

Коуч по емоционална интелигентност

Вероника в настоящият момент живее и разработва частната си практика като треньор по емоционална интелигентност в Лондон.

Ето какво казва Вероника за себе си:

“Винаги съм се чувствала най-близо до същността си, когато помагам на хората или правя нещо свързано с музика (най-често пея или танцувам).

Анастасия Димитрова

Коуч по емоционална интелигентност

Анастасия е педагог и психолог, треньор по мнемонични техники, скоростно четене, техники за работа с тялото, подобряващи мозъчните функции. През 2017 г. се сертифицира за треньор по Емоционална интелигентност към BISEI, с водещ треньор Поли Фистолера.

 

Ето какво разказва Анастасия за себе си:

Поли Чорбаджийска

Коуч по емоционална интелигентност

Поли е сертифициран персонален коуч, магистър-педагог и експерт бизнес развитие и продажби,  треньор по Емоционална интелигентност. Има международен опит като мениджър бизнес развитие и продажби в Европа, Далечния и Близкия изток.

Невена Басарова-Дичева

Коуч по емоционална интелигентност

Невена  по образование е юрист, магистър по Международни икономически отношения. Основател е на първата детска академия за добри обноски, където децата, тийнейджърите и техните родители се обучават на добри маниери и правила на общуване.

Нина Косева-Ицовска

Коуч по емоционална интелигентност

Нина е интегрален коуч, меридианен терапевт, треньор по емоционална интелигентност. Завършила е едногодишен курс за работа с кратки психологически подходи. Преподавала е детска йога и йога за възрастни. Университетските й специалности са Философия и Журналистика.

Юлиан Ицовски

Коуч по емоционална интелигентност

Юлиан е водещ на семинари за личностно развитие, тиймбилдинги, дългогодишен йога преподавател. Има компетенции в сферата на кратките психологически подходи, ТЕС, коучинг, медитация. Работи както с групи, така и с индивидуални клиенти.

Анна Швед

Коуч по емоционална интелигентност

Анна е педагог, социотерапевт, театрален инструктор и създател на авторски профилактичен театър; терапевт на зависимостите и по Solution Focused Brief Therapy; директор на Младежки културен център във Варшава; автор и реализатор на профилактични програми; коуч по възпитателни умения; автор на публикации в областта на възпитанието и профилактиката, води групови занятия и индивидуални консултации за родители. Член учредител на варшавското отделение на Полското дружество по противодействие срещу наркоманиите, а от 2001 г. тя е сътрудник на Фондация Стефан Батори, лектор и треньор на много международни семинари.

Василиа Христева

Коуч по емоционална интелигентност

Василиа е психолог, консултант човешки ресурси, медиатор, оценител на интелектуална собственост и треньор по емоционална интелигентност. Повече от 20 години работи в сферата на човешките ресурси и дейностите повишаващи ефективността на хората в организациите.

Елена Петрова

Коуч по емоционална

интелигентност

Елена е сертифициран ЧР специалист и експерт Обучение и развитие  в голяма международна компания. Там се занимава с подбор и провеждане на асесмънт център, вътрешни обучения, тиймбилдинги и отговаря за изграждането и управляването на работодателската марка.

IMG_9929.JPG

Нонка Данчева

Коуч по емоционална

интелигентност

Нонка е юрист с дългогодишен опит в областта на прилагане на правни норми и закони. Работата й, като специалист в областта криминалистиката и криминологията, я среща с много и различни събития, хора и техните съдби, истории, състояния. В хода на разследванията, които провежда - вижда, чува, възприема, анализира и синтезира, установява, разбира събитията. Знае какво е факти.

Noni.JPG

Антоанета Георгиева

Коуч по емоционална

интелигентност

Антоанета Георгиева е психолог и треньор по емоционална интелигентност. Завършила е магистратура по детско юношеска психология, със специалност проблеми в детско юношеска възраст. В самостоятелната си практика работи с деца, тийнейджъри и възрастни и провежда тренинги и семинари за личностно развитие.

Мария Димитрова

Коуч по емоционална

интелигентност

Мария Димитрова дълги години се занимава с преподаване на английски език на деца и възрастни и писане на статии за здравословен начин на живот, грижа за тялото, ума и душата и отношенията между хората, като през цялото време усеща, че има и нещо друго, в което би могла да разгърне вътрешния си потенциал, да бъде максимално полезна на другите и удовлетворена от житейския си път.

Нели Нанова

Коуч по емоционална

интелигентност

Нели е маркетолог, финансист и сертифициран персонален и групов коуч по емоционална интелигентност. Сферата ѝ на дейност е тясно свързана с маркетингови стратегии за позициониране на нови продукти в дигиталната и офлайн среда.

Нели.JPG

Стоянка Николова

Коуч по емоционална

интелигентност

Стоянка е педагог, магистър клинична социална работа, коуч по емоционална интелигентност и трениране на успешни родители, рейки терапевт, инструктор по йога на смеха и дервиш йога, фамилен констелатор, доброволец към организацията на Рене Мей, практикува Ошо медитации, основател на клуб „Пробуждания“.

Screenshot_2019-01-07 Стоянка Николова.p

Мария Велева

Коуч по емоционална

интелигентност

Мария е съвременен танцов изпълнител с опит от проекти в САЩ и Италия. Интересът й към движението, идващо отвътре навън я довежда до емоционалната интелигентност, защото импулсът за всяко движение е емоция. Мария води уъркшопи за личностно развитие чрез движение и танц като използва съвременни танцови и импровизационни техники.  

мария.png
  • 4057345bcf57474b96976284050c00df
  • 6ea5b4a88f0b4f91945b40499aa0af00
  • RSS

Български Институт за Социална и Емоционална Интелигентност

bottom of page